Rólunk mondták

Idézetek vendégkönyvünkből


"Nagyon jól éreztük itt magunkat, tetszett a tisztaság és a rend. Az apró dísztárgyak nagyon hangulatossá és otthonossá teszik ezt a helyet. Reméljük jövőre újra a vendégeik lehetünk, végül jó egészséget és sok szépet kívánunk a jövőben"

"...Ami egészen meghatott, az a vendéglátók kedvessége és segítőkészsége.(...) Bár én csak két napot tölthettem itt, csodálatosan, és otthonosan éreztem magam. Végre egy olyan hely, ahova az ember igazán visszavágyik."

"Egy kellemes, otthonos környezet fogadott az esti jégkorongmérkőzésekről visszatérve. Elegánsan, szépen berendezett minden, egyedül a fürdőkád dugójának a kiszabadítása okozott némi nehézséget, de már tudom, miért van a tengeri csiga a kád mellett. A vendéglátók szíves fogadtatásában részesültem, teljesen jól megértettük egymást. Ilyenkor télen hatalmas élmény a Velencei-tavon korcsolyázni, én kipróbáltam. A termálfürdő is jó volt, igaz elég nagy nyüzsgés volt."

"Köszönöm a szívélyes vendéglátást. Nagyon jól éreztem magam. A vendégház gyönyörű, kényelmes, otthonos, a növények csodálatosan szépek. Élmény volt itt tartózkodni."

"Kedves Házigazdák!

Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, teljes mértékben meg voltunk elégedve a szállással és a környezettel is. A cicák és a kutyusok nagyon aranyosak. A levendula bokrokat imádtuk!!!"

"Köszönjük a vendéglátást, a csodálatos arborétumot, a virágillatot...kedvességet! Ha Gárdony, akkor ez a szállás fog eszünkbe jutni, és ajánljuk másoknak."